Specifikationer:
Klovvasker:   Længde 2800 mm. bredde 1400 mm. højde 2500 mm.
Ramper:  Længde 1500 mm. bredde 1400 mm.
Pumpe: Grundfos EF 30
Butterflyventiler: DVC DN80 med elektrisk actuator
Styringen er eget fabrikat

Denne model står ovenpå spalterne og skal derfor bare stilles ind med en kran Tekniske instalationer findes bag låge i den ene side af MT-Klovvask, lågen holdes lukket og åben af kraftige gasfjedre .

Der er 3 filtre ved siden af hinanden                                       

Pumpen køles ekstra med overrisling af spulevand på denne model

Når vandet skiftes spules tanken af 2 stk. 1” rør på skift for at opnå bedst mulig rengøring.                   ender af tanken gennem butterflyventiler. Klovvaskeren er forsynet med spuleslange til udvendig rengøring.

denne model tømmes vandet ud i begge ender af tanken gennem butterflyventiler.
MT-Klovvask er et enkelt og driftsikkert anlæg, som køerne automatisk passerer i forbindelse med malkningen. Derfor kræver det ingen ekstra arbejdsindsats
 
 

MT-Klovvask Rene klove er nøgleordet, når det gælder bekæmpelse af sygdommen digital dermatitis. Derfor har vi hos Mørch Teknik udviklet en automatisk klovvasker, MT-Klovvask, der spuler køernes klove rene med vand.
 

 
MT-Klovvask er et enkelt og driftsikkert anlæg, som køerne automatisk passerer i forbindelse med malkningen. Derfor kræver det ingen ekstra arbejdsindsats.
 
 
MT-Klovvask virker udelukkende ved hjælp af koldt vand under tryk. Vandet recirkulerer fra en tank under klovvaskeren, og ved hjælp af en kraftig pumpe spules klovene hver gang der malkes. Vandet skiftes efter behov. Det betyder, at MT-Klovvask økonomisk i drift, og der er ingen kemikalier, som er usunde for dyr og mennesker.